نویسنده : cafe patogh      تعداد بازديد : 76      بدون دیدگاه      دسته : آموزش آشپزي, خانه و خانه داري, سبک زندگی

آموزش طرز تهیه خورش سیب

در ادامه آموزش طرز تهیه خورش سیب را خواهیم داشت.

مواد لازم

گوشت نیم کیلوگرم
پیاز دو عدد
سیب شیرین چهار عدد
لپه یک پیمانه
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی رنده شده دو عدد
لیموعمانی پنج عدد
زعفران نصف قاشق چایخوری
دارچین، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا پیازها را رنده کرده با زردچوبه و روغن سرخ می‌کنیم، سپس گوشت‌ها را قیمه‌ای خرد کرده و در پیاز سرخ می‌کنیم و دارچین و فلفل را می‌افزاییم. بعد گوجه‌فرنگی‌ها و رب گوجه‌فرنگی را داخل مواد می‌ریزیم. آن‌گاه لپه را که از قبل خیس کرده‌ایم آبکش کرده و داخل مایه سرخ می‌کنیم (برای جلوگیری از وا رفتن لپه) آب ریخته و می‌گذاریم بپزد بعد از ۵/۱ ساعت لیموعمانی، زعفران و نمک را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم خورش جا بیفتد ۴۵ دقیقه قبل از سرو، سیب‌های خرد شده را اضافه می‌کنیم (به این دلیل که سیب زرد له می‌شود.)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

مطلب را به اشتراک بگذارید !
در صورتی که این مطلب را می پسندید 1+ بدهید

در مورد این مطلب !
لینک کوتاه: ادرس لینک کوتاه این مطلب
تاریخ ارسال: ۲۷ خرداد ۱۳۹۳ | ساعت: ۸:۰۰
برچسب ها : , , , , ,
بدون دیدگاه 


− 7 = 1

خبرنامه ایمیلی

آخرین مطالب

بهترین مطالب

مطالب تصادفی

تبلیغات متنی