نویسنده : cafe patogh      تعداد بازديد : 478      بدون دیدگاه      دسته : آموزش آشپزي, خانه و خانه داري, سبک زندگی

آموزش طرز تهیه خورش گوشت تند

در ادامه آموزش طرز تهیه خورش گوشت تند را خواهیم داشت.

مواد لازم:

پیاز ۲ عدد بزرگ
گوشت خورشی ۷۰۰ گرم
سیر رنده شده ۵ عدد
گوجه فرنگی خرد شده ۸۰۰ گرم
فلفل سبز خرد شده ۲ عدد
زیره آسیاب شده ۲ قاشق چای خوری
لوبیا قرمز ۴۰۰ گرم
شکر قهوه ای ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون به میزان لازم
آب به میزان لازم

مواد لازم جهت سرو
برگ گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پنیر چدار رنده شده ۴ قاشق غذاخوری

روش تهیه
* ابتدا گوشت را به مدت ۵ الی ۷ دقیقه داخل روغن زیتون سرخ نمایید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پیاز و سیر را اضافه نمایید.
* مدتی بعد، حدود دو لیوان آب داخل آن بریزید و سپس گوجه خرد شده و فلفل و لوبیا قرمز و مقداری نمک را نیز به سایر مواد بیفزایید. درب ظرف را ببندید و بگذارید کلیه مواد به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا زمانی که گوشت کاملاً پخته و نرم شود.
* سپس زیره و شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید و هم بزنید و بگذارید حدود یک ربع دیگر مواد داخل قابلمه با حرارت ملایم بپزد.
این غذا را می‌توانید همراه با برنج و مقداری پنیر چدار رنده شده و برگ گشنیز، به عنوان تزئین، سرو نمایید. البته مقداری سس تند نیز می‌تواند طعم بیشتری به غذای شما بدهد.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

مطلب را به اشتراک بگذارید !
در صورتی که این مطلب را می پسندید 1+ بدهید

در مورد این مطلب !
لینک کوتاه: ادرس لینک کوتاه این مطلب
تاریخ ارسال: ۲۳ خرداد ۱۳۹۳ | ساعت: خرداد ۲۳, ۱۳۹۳
برچسب ها : , , , , , , , , ,
بدون دیدگاه 


+ 9 = 16

خبرنامه ایمیلی

آخرین مطالب

بهترین مطالب

مطالب تصادفی

تبلیغات متنی