نویسنده : oriflame 3      تعداد بازديد : 197      بدون دیدگاه      دسته : آموزش شيريني پزي, خانه و خانه داري, سبک زندگی

آموزش طرز تهیه دسر ترافل شکلات

در ادامه آموزش طرز تهیه دسر ترافل شکلات را خواهیم داشت.

مواد لازم برای ۶ نفر

۲۵۰ گرم شکلات تیره، تقسیم شده به تکه‌های کوچک
۲۵۰ گرم کاسترد آماده
۴۰۰ میلی‌لیتر خامۀ غلیظ
۲ قاشق سوپ‌خوری پودر کاکائو، الک شده
خامه برای تزئین

طرز تهیه

قدم اول: در یک ماهیتابه آب ریخته و بگذارید در حرارت بالا به نقطۀ جوش برسد. سپس شعلۀ آن را کم کرده و شکلات‌ها را درون یک کاسه بروی آن قرار دهید. وقتی شکلات آب شد، بگذارید کمی خنک شود. در ادامه خامه و کاسترد را درون کاسه ریخته و مواد را با هم ترکیب کنید.

قدم دوم: ترکیب خود را درون قالب‌های ۱۵۰ میلی‌لیتری دسر بریزید و بگذارید حداقل برای ۶ ساعت خنک شود.

قدم سوم: وقتی برای سرو‌کردن آماده بودید، در بشقاب‌های سرو این دسر را از قالب خود خارج کنید. بروی آن پودر کاکائو بریزید و با تزئین خامه آن را سرو کنید.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

مطلب را به اشتراک بگذارید !
در صورتی که این مطلب را می پسندید 1+ بدهید

در مورد این مطلب !
لینک کوتاه: ادرس لینک کوتاه این مطلب
تاریخ ارسال: ۱۰ فروردین ۱۳۹۳ | ساعت: ۱۰:۳۳
برچسب ها : , , , , , ,
بدون دیدگاه 


− 7 = 1

خبرنامه ایمیلی

آخرین مطالب

بهترین مطالب

مطالب تصادفی

تبلیغات متنی