نویسنده : cafe patogh      تعداد بازديد : 85      بدون دیدگاه      دسته : آموزش آشپزي, خانه و خانه داري, سبک زندگی

آموزش طرز تهیه قارچ پلو

در ادامه آموزش طرز تهیه قارچ پلو را خواهیم داشت.

مواد لازم: (برای ۳ تا ۴ نفر)

برنج ۲٫۵ پیمانه
کره ۵۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
ادویه پلویی ۱قاشق چایخوری
قارچ تازه ۵۰۰ گرم
زرشک ۰٫۵ پیمانه
پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
نان لواش برای ته دیگ برنج
آبلیمو ۱ تا ۲ قاشق

طرز تهیه:
برنج را که از قبل خیس کرده ایم آبکشی می کنیم.
قارچ را سرخ کرده و ۱ تا ۲ قاشق آبلیموبه آن می زنیم. (قارچ در ابتدا آب می اندازد و بعد سرخ می شود.) پیاز داغ را اضافه می کنیم و سپس رب و زرشک را می افزاییم تا سرخ شود و در نهایت نمک و مقداری کره اضافه می کنیم.
ته دیگ نان گذاشته بعد لایه به لایه برنج و مواد بالا را می ریزیم و رویش را ادویه پلویی می پاشیم. می گذاریم تا قارچ پلو دم بکشد.
این غذا را می توانید با ماست و خیار بخوریم.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

مطلب را به اشتراک بگذارید !
در صورتی که این مطلب را می پسندید 1+ بدهید

در مورد این مطلب !
لینک کوتاه: ادرس لینک کوتاه این مطلب
تاریخ ارسال: ۲۱ خرداد ۱۳۹۳ | ساعت: ۸:۱۶
برچسب ها : , , , , , , ,
بدون دیدگاه 


9 − 7 =

خبرنامه ایمیلی

آخرین مطالب

بهترین مطالب

مطالب تصادفی

تبلیغات متنی