نویسنده : oriflame 3      تعداد بازديد : 858      بدون دیدگاه      دسته : آموزش آشپزي, خانه و خانه داري, سبک زندگی

آموزش طرز تهیه لازانیای بادمجان

در ادامه آموزش طرز تهیه لازانیای بادمجان را خواهیم داشت.

مواد لازم:

بادمجان بزرگ ۲ عدد
فلفل سیاه به مقدار لازم ا
دویه ارگانو یک قاشق چای خوری
پنیر رنده شده موزارلا ۵ پیمانه
پنیر پارمسان یک پیمانه
تخم مرغ یک عدد
ریحان تازه خرد شده یک پیمانه
سس گوجه فرنگی ۴ پیمانه

طرز تهیه:

* ابتدا فر را روی دمای ۲۵۰ درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.* سپس هردو طرف بادمجان ها که از طول به چند تکه تقسیم شده اند را آغشته به روغن و فلفل و ادویه ارگانو کنید و به مدت ۱۵ دقیقه آن ها را در فر حرارت دهید.* بادمجان ها را از فر بیرون آورید و فر را روی دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.* زمانی که بادمجان ها در حال پخت هستند، تخم مرغ، پنیر موزارلا و ریحان را با هم ترکیب کنید( مقداری از پنیر را نگه دارید).* مقداری سس گوجه فرنگی در کف ظرف مورد نظر پخش کنید و روی آن یک لایه بادمجان بچینید و روی آن، لایه مخلوط پنیر و روی لایه بالاتر یک فنجان سس گوچه فرنگی پخش کنید و همین ترتیب را تا انتهای مواد ادامه دهید، سپس پنیر پارمسان را با باقی مانده پنیر موزارلا مخلوط کنید و آن را روی کل لایه ها پخش کنید.* آن را در فر به مدت ۴۰ دقیقه حرارت دهید.* قبل از این که لازانیا را برش دهید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شود و راحت تر بریده شود. نوش جان

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

مطلب را به اشتراک بگذارید !
در صورتی که این مطلب را می پسندید 1+ بدهید

در مورد این مطلب !
لینک کوتاه: ادرس لینک کوتاه این مطلب
تاریخ ارسال: ۱۲ فروردین ۱۳۹۳ | ساعت: فروردین ۱۲, ۱۳۹۳
برچسب ها : , , , , ,
بدون دیدگاه 


هفت + = 15

خبرنامه ایمیلی

آخرین مطالب

بهترین مطالب

مطالب تصادفی

تبلیغات متنی