نویسنده : oriflame 3      تعداد بازديد : 205      بدون دیدگاه      دسته : آموزش آشپزي, خانه و خانه داري, سبک زندگی

آموزش طرز تهیه ماکارونی طلایی

در ادامه آموزش طرز تهیه ماکارونی طلایی را خواهیم داشت

مواد لازم:

ماکارونی: ۵۰۰ گرم
گوشت: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۵-۶ عدد
فلفل دلمه: ۱عدد
پیاز: ۲ عدد متوسط
رب: ۳ قاشق غذا خوری
سیب زمینی: ۱عدد
روغن زیتون: ۳قاشق غذا خوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا ته ماهی تابه رو با کمی روغن چرب کرده و گوشت را در آن بریزید و پیاز و قارچ و فلفل دلمه خرد شده را به ترتیب به آن اضافه کنید و در ظرف را گذاشته، بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه در حرارت ملایم در بخار خودش پخته شود، سپس یک قاشق روغن به مواد اضافه کرده وپس از آن ادویه و رب گوجه فرنگی را افزوده و هم بزنید تا کمی سرخ شود.
در این مرحله سیب زمینی را پوست کنده و به شکل حلقه ای خرد کنید و در آب نمک قرار دهید.
در یک قابلمه ی مناسب تا دو سوم آب ریخته روی شعله قرار دهید تا جوش بیاید سپس ۱ قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید و ماکارونی را به دلخواه به ۲ یا ۳ قسمت بشکنید و درآن بریزید و فورا به مدت ۳۰ ثانیه آنرا هم بزنید و بسته به نوع ماکارونی بین ۷تا ۱۰ دقیقه بعد آن را آبکشی کنید.
سیب زمینی را از آب نمک خارج کرده و کف قابلمه کمی روغن ریخته و سیب زمینی ها را درآن بچینید و روی شعله قرار دهید تا کاملا سرخ شود، ماکارونی را لایه لایه در ظرف ریخته و در هر لایه سس را اضافه کنید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه در حرارت ملایم دم بکشد. بعد به یکباره آنرا در سینی بریزید تا بخار آن خارج شود. حالا آماده سرو است.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

مطلب را به اشتراک بگذارید !
در صورتی که این مطلب را می پسندید 1+ بدهید

در مورد این مطلب !
لینک کوتاه: ادرس لینک کوتاه این مطلب
تاریخ ارسال: ۱۳ فروردین ۱۳۹۳ | ساعت: ۸:۰۰
برچسب ها : , , , , , ,
بدون دیدگاه 


− 5 = 1

خبرنامه ایمیلی

آخرین مطالب

بهترین مطالب

مطالب تصادفی

تبلیغات متنی