نویسنده : oriflame 3      تعداد بازديد : 689      بدون دیدگاه      دسته : آموزش آشپزي, خانه و خانه داري, سبک زندگی

آموزش طرز تهیه میرزا قاسمی

در ادامه آموزش طرز تهیه میرزا قاسمی را خواهیم داشت.

مواد لازم:

۱۰عدد بادنجان متوسط
۵ عدد تخم مرغ
یک بوته سیر
یک کیلو گوجه فرنگی

۲۰۰ گرم کره یا روغن

به مقدار دلخواه زردچوبه و نمک و فلفل
یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

طرز تهیه:
بادنجان ها را پس از شستن روی شعله پخش کن قرار می دهیم تا با شعله ی ملایم کباب شوند. بعد آنها را ساطوری کرده و سیر را هم خرد و یا رنده می کنیم و کمی در روغن تفت می دهیم. بادنجان ها را هم تفت می دهیم تا به روغن بیفتند. سپس نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته، خُرد می کنیم و به بادنجان ها اضافه می کنیم . صبر می کنیم تا میرزا قاسمی به روغن بیفتد. در این مرحله تخم مرغ ها را به آن اضافه کرده و می گذاریم تا تخم مرغ ها خود را بگیرند. این غذای خوشمزه و لذیذ آماده خوردن است.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

مطلب را به اشتراک بگذارید !
در صورتی که این مطلب را می پسندید 1+ بدهید

در مورد این مطلب !
لینک کوتاه: ادرس لینک کوتاه این مطلب
تاریخ ارسال: ۱۱ فروردین ۱۳۹۳ | ساعت: فروردین ۱۱, ۱۳۹۳
برچسب ها : , , , , , ,
بدون دیدگاه 


5 − 5 =

خبرنامه ایمیلی

آخرین مطالب

بهترین مطالب

مطالب تصادفی

تبلیغات متنی