نویسنده : cafe patogh      تعداد بازديد : 481      بدون دیدگاه      دسته : آموزش آشپزي, خانه و خانه داري, سبک زندگی

آموزش طرز تهیه پاستای پریماورای خام

در ادامه آموزش طرز تهیه پاستای پریماورای خام را خواهیم داشت.

مواد لازم برای ۴ نفر

مواد پاستا

۴ کدوی بزرگ
۲ لیوان نخودفرنگی تازه
۱/۳ لیوان فلفل دلمۀ قرمز، خورد شده

۱ هویج بزرگ، ریز شده

یک لیوان گوجه گیلاسی، چهار قسمت شده
دو قاشق چای‌خوری ریحان تازه، خورد شده
دو قاشق سوپ‌خوری جعفری مجعد، خورد شده
دو قاشق سوپ‌خوری پوست رنده شدۀ لیمو
نمک و فلفل به مقدار لازم
جعفری تازۀ مجعد برای سرو کردن
مواد سس

۱ و ¼ لیوان بادام هندی خام (خیس خورده برای ۲ ساعت و سپس کاملا خشک شده)
¾ لیوان آب
۱/۳ قاشق شهد نارگیل
¼ لیوان آب لیمو
۱ قاشق چای‌خوری نمک
دستورالعمل

قدم اول: با استفاده از پوست‌کن کدوها را به صورت حلقه‌های یک سانتی‌متری بریده و در یک کاسۀ بزرگ بریزید. این کدوها می‌بایست مشابه فتوچینی باشند. مواد لازم دیگر برای پاستا را نیز در کاسه بریزید، آنها را خوب مخلوط کرده و کنار بگذارید.

قدم دوم: تمام مواد لازم برای سس را در یک مخلوط‌کن با سرعت زیاد ترکیب کنید تا زمانی که ترکیبی یکدست داشته باشید. این ترکیب را بروی پاستا ریخته و دوباره آن را هم بزنید تا غذای شما کاملا به سس آغشته شود. آن را به چهار کاسه تقسیم کرده و با تزئین جعفری سرو کنید.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

مطلب را به اشتراک بگذارید !
در صورتی که این مطلب را می پسندید 1+ بدهید

در مورد این مطلب !
لینک کوتاه: ادرس لینک کوتاه این مطلب
تاریخ ارسال: ۲۵ خرداد ۱۳۹۳ | ساعت: خرداد ۲۵, ۱۳۹۳
برچسب ها : , , , ,
بدون دیدگاه 


− 2 = 4

خبرنامه ایمیلی

آخرین مطالب

بهترین مطالب

مطالب تصادفی

تبلیغات متنی