نویسنده : oriflame 3      تعداد بازديد : 827      بدون دیدگاه      دسته : آموزش آشپزي, خانه و خانه داري, سبک زندگی

آموزش طرز تهیه کاپوناتای پنه و بادمجان

در ادامه آموزش طرز تهیه کاپوناتای پنه و بادمجان را خواهیم داشت.

مواد لازم برای ۴ نفر

دو قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
یک پیاز، خرد شده
یک بادمجان بزرگ (حدود ۵۰۰ گرم)، تقسیم شده به مکعب‌های دو سانتی‌متری
۸۰۰ گرم گوجه‌فرنگی پخته، خرد شده همراه با آب گوجه‌فرنگی
دو قاشق چای‌خوری شکر

نصف لیوان (۶۰ گرم) زیتون سبز بدون هسته
یک سوم لیوان (۶۵ گرم) کیپر خشک شده
دو قاشق سوپ‌خوری جعفری
۴۰۰ گرم پنه یا یک نوع پاستای کوتاه دیگر
دو قاشق سوپ‌خوری پنیر پارمسان تازه، رنده شده
طرز تهیه :

قدم اول: روغن را در ماهیتابه بروی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه کرده و آنها را برای ۵ دقیقه یا تا زمانی که طلائی رنگ شوند هم بزنید. حرارت را زیاد کرده، بادمجان را اضافه کنید و آن را برای ۲ تا ۳ دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شود. سپس گوجه‌فرنگی‌، شکر و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. آن را به دمای جوش برسانید، سپس درجه حرارت آن را کم کرده و بگذارید برای ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که بادمجان شما پخته شد و سس آن غلیظ شد بپزد. سپس زیتون، کیپر و جعفری را نیز به آن اضافه کنید و ترکیب خود را هم بزنید.

قدم دوم: در این حین، پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بپزید. خوب آن را آبکش کنید، سپس آن را با سس مخلوط کرده و آن را همراه با پنیر پارمسان سرو کنید.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

مطلب را به اشتراک بگذارید !
در صورتی که این مطلب را می پسندید 1+ بدهید

در مورد این مطلب !
لینک کوتاه: ادرس لینک کوتاه این مطلب
تاریخ ارسال: ۸ فروردین ۱۳۹۳ | ساعت: فروردین ۸, ۱۳۹۳
برچسب ها : , , , ,
بدون دیدگاه 


4 + پنج =

خبرنامه ایمیلی

آخرین مطالب

بهترین مطالب

مطالب تصادفی

تبلیغات متنی