نویسنده : cafe patogh      تعداد بازديد : 485      بدون دیدگاه      دسته : آموزش آشپزي, خانه و خانه داري, سبک زندگی

آموزش طرز تهیه کلم بروکلی لیموئی

در ادامه آموزش طرز تهیه کلم بروکلی لیموئی را خواهیم داشت.

مواد لازم برای ۴ نفر

۱ و ½ قاشق سوپ‌خوری روغن گیاهی
۱/۳ لیوان خلال بادام
۵۰۰ گرم کلم بروکلی

۱ قاشق سوپ‌خوری آب
۱ لیمو

 

طرز تهیه

قدم اول: کلم بروکلی را به گل‌های کوچک تقسیم کنید. پوست لیمو را هم رنده کرده و آب آن را در لیوانی بگیرید.

قدم دوم: ماهیتابه را بروی دمای متوسط گرم کنید. دو قاشق چای‌خوری روغن را همراه با بادام به آن اضافه کنید. برای ۲ دقیقه یا تا زمانی که بادام‌ها طلایی شوند آنها را هم بزنید. سپس بادام را خارج کرده و کنار بگذارید.

قدم سوم: شعله را روی زیاد قرار دهید. یک قاشق باقیمانده از روغن را اضافه کنید. آن را تکان دهید تا کاملا آغشته به روغن شود. بروکلی را اضافه کنید. برای ۱ دقیقه آن را هم بزنید. سپس آب را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید. برای ۳۰ تا ۴۰ ثانیه یا تا زمانی که بروکلی به رنگ سبز روشن در آمد، آن را بپزید.

قدم چهارم: ماهیتابه را از روی گاز بردارید. پوست رنده شدۀ لیمو، ¼ لیوان از آب لیمو و خلال بادام را به آن اضافه کنید. هم بزنید و سرو کنید.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

مطلب را به اشتراک بگذارید !
در صورتی که این مطلب را می پسندید 1+ بدهید

در مورد این مطلب !
لینک کوتاه: ادرس لینک کوتاه این مطلب
تاریخ ارسال: ۲۲ خرداد ۱۳۹۳ | ساعت: خرداد ۲۲, ۱۳۹۳
برچسب ها : , , , , , ,
بدون دیدگاه 


4 − 2 =

خبرنامه ایمیلی

آخرین مطالب

بهترین مطالب

مطالب تصادفی

تبلیغات متنی